Ønskeliste:

Nå har vi fått masse plass – selv om et rekkehus også har sine begrensninger. Derfor kommer det noen tips her om hva vi kan tenke oss å fylle rekkehuset med videre framover:

  • Det er en kjent sak at vi er svake for detaljer som har en twist av tegneserier eller Lego. På tross av hva folk sier: man får aldri nok legobrikker (selv om vi er kommet til et punkt der vi lurer litt, vi også). Harry Potter og togting står høyt i kurs hos meg, og hvis man er usikker på hva vi allrede har kan man sjekke på Lego-lista vår, den er vi ganske så flink til å oppdatere (flinkere enn til å oppdatere denne ønskelista i allefall). Vi synes ikke at alt er like morsomt (Bionicle er en uting, uten skikkelig Lego-knotter!), mens en del annet tar vi oss ikke alltid råd til, selv om vi ønsker oss mer av det, feks. store bokser med basisbrikker...
  • CD-plater er alltid kjekt å få, selv om vi kanskje ikke er de som er ivrigst på nye musikktrender. Kanskje du kjenner til noe kul musikk vi burde høre på? I tillegg hører jeg masse på lydbøker, og enkelte har jeg mer lyst på enn andre. Nyere norsk krim alltid stas!
  • Ganske mange DVD-filmer har vi, men vi ønsker oss stadig flere. Vi har enda ikke kjøpt oss Harry Potter #3 eller 4 på DVD, og heller ikke alle av de nye, snerten DVD-boksene som finnes i salg... Vi nevner i fleng: Akira Kurosawa, Hitchcock Collection, Matrix-boksen og diverse britiske TV-seriere.... Ellers har vi sansen for mye rart på DVD og det som er forsegla kan jo byttes om vi skulle ha sluppet oss for mye løs på Platekompaniet eller Amazon.
  • Ellers så samler vi på krystall-serien Brilliant fra Hadeland (nå har vi sterkest behov for et hvitvinsglass eller fem, og noen konjakkglass...), og bestikket Ramona fra Hardangerbestikk, mest til middag! - og så har vi etter hvert fått en del Opphøyd Rose... men der trenger vi mest serveringsdeler, vi har noen kakegafler (kan godt få noen flere) og masse skjeer - til mer folk enn vi har plass til.
  • Med stor matbod i kjeller'n og derfor mer plass til sære kjøkkengreier kan jeg egentlig tenke meg flere store, fine gryter, takke, iskremmaskin og andre greier en ekte hobbykokk med nerdetendenser trenger…
  • Vi har en stadig voksende Donald-blad-samling, og selv om vi akkurat nå har nok permer, trenger vi enda en ca. hver fjerde måned.
  • Polgaver for å fylle opp ølsamlinga, vinhylla eller whiskey-samlinga er jo alltid velkomne!

 

 Gaver

Vi har begge rykte på oss for å være vanskelige å kjøpe gaver til,
og har tatt konsekvensen av det, og gjør et forsøk på
å holde denne siden nogenlunde oppdatert på hva vi blir glade for å få.
Sist oppdatert: 27.7.2007

anne@midtkil.no