Velkommen til
aj-mls hjemmeside!

Jeg heter Anne Jorunn Midtkil, og er født 01.01.1970. 26. mars 1999 giftet jeg meg med Håvard, og sammen bodde vi lenge i en liten, men svært koselig, leilighet på Møllenberg. Den solgte vi sommern 2002, og flytta inn i et langt kjedeligere 60-talls rekkehus på Nidarvoll på sør-østsida av Trondheim. Plassbehovet vant over sjarmen!
Sommeren 2009 forflytta vi oss og verdens koseligste katt, Prinsesse Astrid, fru Ferner, til nok et hus fra 60-tallet, men denne gangen til en enebolig på Trolla (bildene er fra prospekte og avspeiler ikke nødvendigvis vår møbelsmak).

Jeg arbeider som førstekonsulent ved Studentprestene i Trondheim - og der er jeg med på å markere 8. mars hvert år - og som informasjonskonsulent på Liturgisk senter i Den norske kirke. I begge jobbene mine sitter jeg mye av dagen på et kontor. Mens jeg sitter på kontoret - og ellers - finner du meg ofte på irc-kanlalen #tut. I tillegg er jeg aktiv i Metodistkirka i Trondheim. Delvis gjennom det engasjementet får jeg utløp for håndarbeidstrangen, og kan finne på å produsere julepynt i januar for salg eller utloddning i Kirka før jul. Noen eksempler på hva jeg har laga til den finner du her.
Og i forbindelse med jul, bursdag og sånt: Ønskelistesida mi er ei hjelpeside for de som av en eller annen grunn skulle ønske å gi meg en gave!

Ellers så deler jeg en glødende interesse for LEGO med Håvard. Vi vanker en del på Brikkelauget, et norsk forum der klossete voksne diskuterer bruk av ABS-plast.

Vi har etterhvert opparbeidet oss en anstendig samling av Lego-sett og utrolige mengder med løs-kjøpt Lego, ofte handla fra Bricklink. Ellers anbefaler vi blant annet LUGNET og Brickset som begge har aldels utmerkede databaser over gamle og nye legosett. Hvis du husker et fantastisk LEGO-sett fra barndommen, men ikke godt nok til å rekonstruere det vil du med stor sannsynlighet finne det der, og med nesten like stor sannsynlighet vil du finne byggeinstruksjonene på Peeron. LEGOs websider er også viktige for å holde seg oppdatert på hva som kommer av nytt.

Sommeren 2004 var vi på vår 3. tur til Legoland Billund etter at vi gifta oss. Det var første gang vi kom over store rotekasser med appell til jaktinnstinktet. Litt mer om den turens fangst finner du her.
Våren 2005 var vi på nok en tur, men denne gangen en såkalt Lego Inside Tour for spesielt interessert. En av deltagerne har lagt ut masse bilder derfra, de finner du her.

Sommern 2006 fikk vi besøkt Legoland i Windsor, en nedtur sammenligna med Billund, men vi fikk i allefall trøsta oss med Real ale og engelsk cider på kveldstid... Sammenligningen med Billund ble oppfriska med et besøk i Danmark i september - da deltok vi sammen med en håndfull andre nordmenn på en AFOL-utstilling i Skæbæk.
Forøvrig ligger det diverse Lego-relaterte bilder i min Brickshelf-folder.

 Villa
Den store villaen min, som er mitt
kjæreste Lego-minne fra barndommen!

Denne siden er beregnet for enkel nedlastning, og burde komme vel til sin rett helt uten Javascript og Flash.

Sist endret 24.9.2009 av anne@midtkil.no